"Мерцедес" блъсна 63-годишна жена в Русе

10:51, 18 май 17 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През изтеклото денонощие в Русенско са регистрирани 9 пътни инцидента, при два от които има двама леко пострадали, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Снощи на път II-51, в района на километър 14, от Бяла към Попово, лек автомобил «Сеат Толедо» с водач П.Б. на 41 г. не спазва дистанция с движещия се пред него влекач «Волво» с прикачено полуремарке и се удря в задната част на ремаркето. Пострадало е дете в "Сеат"-а – 10-годишно момче с контузно-разкъсна рана в областта на лява вежда. Инцидентът са изяснявали служители на РУ - Бяла.

Вчера в Русе на бул. "Неофит Бозвели" близо до търговски обект, лек автомобил «Мерцедес – Спринтер», управляван от И.Н. на 36 г., нарушавайки правилата за движение на заден ход, не се е убедил,че пътят зад него е свободен, и е блъснал пешеходка - Г.Ц. на 63 години. 

След медицински преглед е било установено, че жената има охлузване на лявото коляно. Екип на Пътна полиция е изяснявал инцидента и е посочил като причина за катастрофата неправилно движение на заден ход. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама