Областният управител на Разград поздрави „Лудогорец“ за шестата шампионска титла

13:23, 18 май 17 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На среща с изпълнителния директор на ПФК “Лудогорец 1945“ Ангел Петричев, областният управител Гюнай Хюсмен поздрави клуба за шестата шампионска титла, съобщиха от областната администрация.

Двамата разговаряха на Тренировъчната база „Гнездо на орли“ тази сутрин. Петричев показа на областния управител новите съоръжения в комплекса, като съобщи, че общата инвестиция на Кирил и Георги Домусчиеви достига 25 милиона лева. Той подчерта, че присъствието на отбора в Разград освен социален има и икономически ефект за областта, който ще се засили с приключването на ремонта на стадион „Лудогорец Арена“, след който мачовете на българския шампион от евротурнирите ще се играят в столицата на Лудогорието.

 

„В мое лице имате пълна и категорична подкрепа за инициативите си на територията на област Разград“, заяви областният управител Гюнай Хюсмен.  Той подчерта, че отговорни и ангажирани инвеститори като братя Домусчиеви водят до по-бързо развитие и просперитет на държавата.

Петричев съобщи още, че подготвят шампионски тур в общинските центрове на област Разград, с който искат да зарадват своите привърженици. Предвижда се жителите на по-малките населени места да имат възможност да видят шестата шампионска купа на „Лудогорец“ и да се снимат с нея.

Гюнай Хюсмен пое ангажимент да съдейства за създаване на контакти на ръководството на клуба с местните администрации, там, където все още не са създадени. Той получи покана за церемонията, на която „Лудогорец“ ще получи купата и златните медали за шести път. Това ще стане след мача с ЦСКА на 20 май, събота, когато и Областният управител ще подкрепя отбора от Разград от трибуните.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама