Проф. Цекомир Воденичаров представи в Русе книгата си "10-те принципа на медика и мениджъра"

14:19, 18 май 17 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес в  Русенски университет „Ангел Кънчев”, проф. д-р Цекомир Воденичаров, доктор на медицинските науки представи своята книга  „10-те принципа на медика и мениджъра”, съобщава Областна администрация - Русе. 

Събитието е било уважено от доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, който е цитирал думите на проф. Веденичаров: „… за вярата в доброто и за това, че етиците трябва да вървят преди политиците“. Областният управител е връчил и поздравителен адрес, почетен плакет и удостоверение за цялостен принос в развитието на новата школа по обществено здраве в Република България и за плодотворното му сътрудничество с РУ „Ангел Кънчев“ и в частност с факултет „Обществено здраве и здравни грижи“.

В поздравителния адрес до проф. Воденичаров се казва: „Приемете моята признателност за изключителния принос, който имате в областта на медицината и в основаването и развитието на новото обществено здраве в Република България!

Респектиран от богатата Ви професионална и научна биография, за мен е изключителна чест да присъствам на представянето на книгата Ви, която разкрива основните стъпки към успеха и в медицината, и в здравеопазването. Дълбоко ценя забележителни човешки качества и авторитет, които притежавате и Вашата отдаденост на науката.

Нека дните Ви са наситени с позитивизъм и вяра, с които да продължавате своята мисионерска кауза за българското медицинско образование, наука и практика!“.

Присъстващите в залата са имали възможност да изгледат кратък филм с 10-те принципа на проф. Воденичаров, застъпени в книгата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама