В Плевен ще бъде построена нова шивашка фабрика за 25 млн. лева

18:10, 18 май 17 25 976 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от най-крупните инвеститори в Плевен Магдален Иванов е започнал изграждането на нова мега фабрика за шивашки услуги за общо 25 млн. лева. която ще отговаря на всички европейски стандарти. Това става ясно от информация, публикувана на сайта на община Плевен. За реализацията на проекта ще бъдат привлечени и допълнителни средства от европейските фондове. Модерният комплекс ще носи името „Десизо – Мони М3“ и ще се разпростира на земна площ от 27 хил. кв. м. Той ще включва  три нови сгради, ще бъдат разкрити още 760 работни места. За комфорта на служителите ще бъдат изградени фитнес зала, ресторант, вътрешен басейн, футболно игрище и социален център.

По покана на инвеститора Магдален Димитров кметът Георг Спартански е посетил днес шивашкото предприятие, което е сред най-големите и модерни в страната. Бизнесменът подробно е запознал кмета с новите мащабни инвестиции в производствената база, социалната и спортна инфраструктура, които възнамерява да реализира на територията на своята фирма.

Магдален Димитров е сред най-големите инвеститори в община Плевен. Дейността на неговата фабрика датира от 1991 г., през 2006 год. е открита изцяло нова база на стойност 10 млн. лева.

От своя страна Георг Спартански е заявил подкрепата си за мащабния инвестиционен проект и готовността на общината да съдейства за успешното му осъществяване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама