Десетима охранители са отведени в районното в Созопол след спор на къмпинг „Каваци”

19:38, 24 юни 17 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Десет човека са били отведени в Районно управление – Созопол след спор, възникнал на къмпинг „Каваци”, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Около 12:40 ч. днес е получен сигнал от представител на охранителна фирма, отговаряща за охраната на къмпинга за това, че в района му дошли представители на втора охранителна фирма. Същите заявили, че разполагат с договор за охрана на бунгала в къмпинга, сключен с втора фирма, оспорваща собствеността на обекта.

След кратък разговор, служителите от първата охранителна фирма се оттеглили и подали сигнал в полицията, заявявайки че конкурентите им вероятно носят оръжие, без обаче да са го видели. Към къмпинг „Каваци” се отправили полицейски екипи, но същите не установили в района въоръжени мъже.

Малко по-късно представител на втората охранителна фирма подава сигнал, че група мъже, приятели на първата охранителна фирма, обитаващи бунгала на къмпинг „Каваци”, през седмицата консумирали различни напитки и храни в отделни заведения на плажната ивица, като не плащали за услугата.

С цел изясняване на случая в Районно управление - Созопол са отведени охранителите от двете спорещи страни. Образувана е проверка.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама