Shaggy пристига заедно със Sting в Пловдив

12:35, 02 мар 18 / Любопитно 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа.

На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив ще имаме изключителната възможност да чуем двамата артисти на живо, които ще изпълнят парчета от техния предстоящ съвместен албум 44/876, който излиза на 20-ти април.

По време на турнето, бандите на Shaggy и Sting ще свирят заедно едни от най-великите им хитове като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle,” “It Wasn’t Me,” "Mr. Boombastic" и "Angel.” Shaggy и Sting първоначално започват да работят заедно по тяхната съвместна нова песен “Don’t Make Me Wait” – посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, страхотно настроение и вдъхновяваща музика.

Те разширяват съвместната си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Sting Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара) и музикантите на Shaggy Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).

Концертът на Sting в Пловдив през юни заедно със звездата Shaggy се организара от СМЕ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама