Тодор Иванов е първият, напуснал Hell’s Kitchen

12:42, 02 мар 18 / Любопитно 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След елиминационната вечер в Hell’s Kitchen България снощи, Тодор Иванов не успя да се представи на желаното ниво и шеф Ангелов реши, че синият отбор би се справил много по-добре без него. Така притежателят на механа в Разлог се превърна в първия професионалист, напуснал „адската кухня“.

Преди решаващата вечерна резервация, Тодор се изправи в кулинарен дуел срещу Божидар, но и двамата се справиха толкова незадоволително, че шеф Виктор Ангелов се принуди да промени правилата в движение и не излъчи победител от дуела. Така женският отбор получи право да избере своя капитан за вечерта и категорично заложи на Божидар.

По време на вечерята, капитаните – Тодор и Божидар, показаха напълно различен подход към отговорните си задачи. Божидар се опитваше да помага на всички станции и да бъде движещата сила на отбора, докато Тодор просто се остави в ръцете на съотборниците си и не успя да координира работата в синята кухня.

Въпреки усилията на Божидар, червеният отбор не успя да преодолее напрежението и не издаде нито един стартер, което принуди шеф Ангелов да прекрати готвенето им преждевременно. Така всички поръчки в ресторанта бяха насочени към сините, които успешно ги издадоха и накараха Виктор Ангелов да се гордее, въпреки че успехът им нямаше нищо общо с капитанската ролята на Тодор.

След вечерната резервация, загубилият червен отбор посочи
Красимира като трети номиниран участник тази седмица, а шеф Ангелов бе категоричен, че Тодор е професионалистът, който трябва да напусне, защото е загубил страстта, а това е най-лошото нещо, което може да се случи на един професионален готвач.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама