Софийска филхармония се включва в спектакъла на Горан Брегович в София

19:00, 08 апр 18 / Култура 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Виртуозите от Софийска филхармония също ще се включат в уникалния концерт на голямата звезда на Балканите Горан Брегович в София. Световноизвестният музикант и композитор, който на 13 април (петък) ще представи в Арена Армеец новия си спектакъл “Три писма от Сараево”, ще пристигне у нас за събитието и с най-популярния балкански бенд, а именно „Оркестъра за сватби и погребения“.

Под невероятния акомпанимент на 46-ма музиканти от Софийска филхармония, Горан Брегович ще докаже за пореден път защо е наистина велик музикант с новия си невероятен шедьовър “Три писма от Сараево”. Впечатляващият спектакъл обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща послание за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство - посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.

В деня на концерта Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно непосредствено преди да започне самото събитие след предоставен билет при влизане в залата. 

Спектакълът на Горан Брегович с “Оркестър за сватби и погребения” и Софийска филхармония е на фаталния петък - 13 април 2018 г. от 20:00 часа в Арена Армеец. Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама