Левски отбелязва 75 – годишнината от рождението на Гунди с мащабно събитие

09:00, 29 апр 18 / Спорт 25 671 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Грандиозен футболен спектакъл очаква цяла България. Поводът за мащабното събитие е отбелязването на 75-годишнината от рождението на легендарния нападател на Левски и българския национален отбор Георги Аспарухов-Гунди. На 19 август на стадион „Васил Левски“ ПФК Левски ще се изправи срещу един от най-големите футболни клубове в света. Билетите за паметната среща са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 9,57 до 194,30 лева. Феновете могат да се възползват и от специален семеен пакет от два билета за един възрастен плюс едно дете до 16 години.     

Българската публика ще има уникалната възможност да посрещне за първи път у нас великия световен гранд, който ще излезе на зеления терен в мач срещу звездите на Левски. Кой ще е съперникът на „Сините“, ще бъде официално обявено на 4 май в София по време на мача Левски - Ботев Пловдив на стадион „Георги Аспарухов“, когато е и рождената дата на идола на „синята“ агитка.

75 години Георги Аспарухов“ ще бъде не само приятелска среща, а знаменателно събитие за цяла България. Изключителен спектакъл, който ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни сблъсъци – достойна почит за незабравимата синя деветка Гунди. Всички заедно на 19 август!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online.  Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.  

 





 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама