Американски военен самолет се разби по време на тренировка (ВИДЕО)

09:18, 03 май 18 / Свят 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Девет души загинаха след като американски военен самолет се разби по време на последния си полет. Трагедията се е разиграла със самолет на Националната гвардия на Пуерто Рико. Той е изпълнявал тренировъчен полет и е паднал на пътно кръстовище.
Летателният апарат се е разбил близо до летище в град Савана в американския щат Джорджия.

Кадри от катастрофата показват, че самолетът пада от небето, а после експлодира и бива обгърнат в пламъци.

Длъжностни лица в началото казаха, че са загинали пет души, но по-късно се появи информация, че на борда е имало и други хора.

"Ние потвърдихме, че на борда има девет души, състоящи се от петима членове на екипажа и четирима допълнителни пътници", заяви говорителят на Националната гвардия в Пуерто Рико, майор Пол Дален.

Американският президент Доналд Тръмп каза, че е бил информиран за инцидента и изрази съболезнованията си на семействата на жертвите.

 

[[{"fid":"107429","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Видео показващо катастрофата на военния самолет","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"}}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама