Неймар се завръща утре в Париж

15:55, 03 май 18 / Спорт 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Звездата на “Пари Сен Жермен” Неймар вече е напълно възстановен и в петък ще се завърне в Париж, съобщава френското издание “Екип”, цитирано от БГНЕС.

Бразилският национал се оперира в родината си в началото на март и от тогава се възстановяваше в Рио де Жанейро.

Почти сигурно Неймар няма да се появи в игра за парижани до края на сезона, но по всичко изглежда, че той ще е готов на 100% за началото на Световното първенство в Русия в средата на юни.

Според информацията крилото ходи без патерици вече две седмици, но преди седмица бразилецът каза, че няма да играе, преди да премине финален медицински тест на 17-ти май, два дни преди последния мач на ПСЖ за сезона.

Неймар счупи пета метатарсална кост на дясното си стъпало и навехна глезена си по време на мач с “Олимпик Марсилия” от френската Лига 1 в края на февруари, като първоначално се очакваше, че той няма нужда да се подлага на операция и ще се завърне на сравнително бързо на терена.

В крайна сметка бразилецът реши да се подложи на хирургическа интервенция, за да е напълно сигурен, че ще бъде на линия за Мондиал 2018. Операцията бе извършена от хирурга на бразилския национален отбор Родриго Ласма в Бело Оризонте в началото на март.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама