Задържаха трима, задигнали аварирал автомобил край Пещера

16:45, 03 май 18 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трима мъже са били задържани от полицията в Пещера, след като били уличени в кражбата на аварирал автомобил, съобщиха от полицията.

В края на миналата седмица в полицейското управление на родопския град бил получен сигнал от 21-годишния Ангел С. от село Ветрен дол, че автомобилът му е бил откраднал в района на летовището " Св. Константин", съобщи ''24 часа''.

Младежът разказал, че колата му " БМВ" аварирала. Отбил я от пътя и тръгнал да търси помощ, за да я прибере в дома си. Когато обаче се върнал, автомобилът бил изчезнал.

След няколко дневна работа полицейски служители от Пещера установили и задържали крадците на колата - Ангел Н. и Любен П. от Црънча и приятелят им Асен П. от Сърница.

Оказало се, че малко след като собственикът на колата я оставил, за да търси помощ, край мястото минал 32-годишният Ангел. Досетил се, че нещо е станало и вероятно колата се е развалила и решил да я открадне за свои нужди. Обадил се на двамата свои приятели, които за кратко време пристигнали с камион - платформа. Натоварили набързо авариралото ''БМВ'' и го откарали в Црънча, където колата била открита от полицаите при ареста на организатора на кражбата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама