200 българи на летище "Чемпино" в Рим ще успеят да се приберат в София

11:06, 12 юни 18 / Свят 25 512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Самолетът на "Райънеър", който трябва да изпълни полет от Рим за София, вече е на летище "Чемпино" и пътниците се качват, съобщи Красимир Панов, един от 200-те пасажери, за БНР. Полетът в 8.00 часа оттам не беше изпълнен. От компанията не бяха дали информация за закъснението.

"Имаме на телефона приложение. Оказа се, че самолетът, който трябва да дойде от София тук, той трябва да ни върне, обаче по някаква причина е кацнал някъде в Сицилия. Самолетът го няма тук. Ние сме минали всички проверки. 200 човека сме. Никой не дава никакво обяснение и никой не казва нищо", каза по-рано Панов.

От летище София съобщиха, че самолетът на нискотарифната компания, която трябва да прибере пътници от летище "Чемпино" в Рим, е излетял от България с 10-минутно закъснение и се очаква да кацне в Рим около 10.50 часа. От летището не разполагаха с информация за това дали пътниците са предупредени от авиопревозвача за възникналите обстоятелства.

Вчера сто българи, пътуващи със същата нискобюджетна авиокомпания, останаха на летището в Берлин, след като полетът им беше отменен заради лошо време. Предлагат им директен полет до София чак за четвъртък.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама