Орландо Блум медитира в Правец

19:20, 12 юни 18 / Култура 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската звезда Орландо Блум ще кацне на български терен, за да се включи в снимките на филма The Outpost. В лентата, режисирана от Род Лори, актьорът от „Троя“ и „Карибски пирати“ ще облече униформата на американски войник в Афганистан на прага на битката при Камдеш.

Заедно с Блум за снимките на продукцията ще пристигне и Скот Истууд, 32-годишният син на кинолегендата Клинт Истууд. Посещението на звездите у нас ще съвпадне и с популярния йога фестивал Udaya Live, който тази година ще се проведе от 15 до 20 август в Правец.

"Очакваме ги, стига да имат свободен ден покрай ангажиментите им, да дойдат и на фестивала", обясни пред медии Ярив Лернер – изпълнителният директор на „Ню Бояна“ и организатор на Udaya Live. След като миналата година локацията на събитията от енергийния форум беше сменена от Боровец, това лято те ще се проведат за втори път в Правец.

"Над 1000 посетители очакваме да пристигнат, като този път се надяваме да привлечем вниманието и на повече местни хора", казва Лернер.

Това е и причината фестът да предлага 50% намаление за всеки български гост на терен. След като предните две издания се фокусираха върху елементите Земя и Вода, тази година Udaya Live ще се фокусира върху Огъня. Над 25 йога инструктора, 2 от които – българки, ще се погрижат за ползотворния престой в Правец.

По традиция, Udaya Live ще представи и широка гама от музиканти на терен. „Мелодията и йогата вървят ръка за ръка“, смята Лернер. Над 28 чуждестранни изпълнители ще дойдат в България специално по повода, като сред по-популярните от тях са сестрите Чарли и Хати Уеб, пътували по турнета като беквокали на Ленард Коен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама