Кичка Бодурова се отказва от почетното си гражданство в Бургас

11:20, 19 юни 18 / Любопитно 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Естрадната прима Кичка Бодурова се отказва от званието си „почетен гражданин на Бургас“, тъй като нейна песен не бе одобрена за конкурса „Бургас и морето“.

„Ще има там и рецитал с песни на Тончо Русев. Той, Великия, ме покани да участвам в неговия юбилеен концерт и присъстваше на всички мои концерти в НДК. Но сега не съм поканена. Приемам всичко това като лично отношение към мен, което се допуска от организаторите на фестивала. И реших , че не заслужавам титлата “почетен гражданин на Бургас”, пък и не ми е нужна след като съм игнорирана години от този единствен форум на песента. За мен, за разлика от други, които са в журита този фестивал не е най- върховната точка в кариерата ми(...) На мен ми стига любовта на хората за 40г. и това, че съм донесла на България награди от 5 международни фестивала. Тези, които не ме приемат и уважават никога няма да наранят любовта ми към моя роден град и България! И все пак ме боли, много ме боли... защото става дума за Бургас!“, написа Бодурова в социалните мрежи.“, написа Бодурова в социалните мрежи.

Певицата стана почетен гражданин на морския град през 2013 г., като тогава определи приза като „най-голямата награда в живота й“. От журито на „Бургас и морето“ обясняват, че не са проявили лично отношение към изпълнителката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама