„Вездесъщият“ със специална награда от фест в Албания

14:20, 11 юли 18 / Култура 25 449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лентата на Илиян Джевелеков „Вездесъщият“ бе удостоена със специалната награда на журито в рамките на фестивала Balkan Film Food Festival, който се проведе в Албания. Отличието бе връчено на композитора Петко Манчев, който бе на терен, за да брани честта на продукцията.

Това е поредният приз за „Вездесъщият“, чиято премиера се състоя през октомври миналата година. Само преди дни стана ясно, че филмът влиза в състезателната програма и на международния фестивал „Златна кайсия“ в Армения. В списъка си с отличия, проектът има „Златна липа“ за участието на Велислав Павлов в главната роля, наградата на международната филмова критика и на гилдия "Критика" при СБФД в рамките на София Филм Фест, „Златна роза“ за най-добър филм и мн. др.

Сюжетът на лентата се завърта около въпроса коя разкрита лъжа е капката, която прелива от чашата на здравословното любопитство и преминава в поход към самоунищожаване. В центъра на събитията е Емил (Павлов), който с помощта на няколко скрити камери се превръща в своеобразен Биг Брадър за околните си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама