Запорираха колата на тризначките заради дълг

22:41, 02 окт 15 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съдът запорира лекия автомобил БМВ на една от тризначките заради дълг към бизнесмен от Благоевград. Решението бе взето от съдия Деница Урумова.

Сестрите, които станаха изключително популярни след участието си в третия сезон на "Биг Брадър" дължат сумата от 2650 лева на Венцислав Шалявски, с който сключили договор. Той обаче не бил изпълнени и техният кредитор решил да заведе дело срещу тях.

Започнало е дело от съдия-изпълнител. Автомобилът е собственост на тризначката Надежда и е на отговорно пазене в двора на Второ районно полицейско управление в областния център на Пиринско. Направен е опис на возилото в присъствието на адвокат Силвия Коцева. Проверено е и техническото състояние на колата. Предстои тя да бъде обявена за публична продан.

Припомняме, че победителка в "Биг Брадър" стана друга от тризначките - Любов Станчева, която спечели 200 000 лева. С печалбата купиха автомобил, който "осветиха" в църквата в Благоевград.

Вяра, Надежда и Любов са изправени пред още един проблем. Продуцентът на шоуто съди благоевградското трио за клевета. Стойността на иска е 20 000 лева. Действията му са породени от факта, че те заявиха пред медиите, че ги е пращал за проститутки в Лондон и им пращал женени мъже.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама