Благоевградчанка забрави пари на банкомат, върна си ги чрез Фейсбук

20:59, 08 яну 16 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благоевградчанка забрави пари на банкомат, а след това си ги получи благодарение на Фейсбук. Жената е изтеглила сумата от 290 лева от устройство, намиращо се на входа на голям хипермаркет. Малко след нея през там минали Мария Попова и Елена Андонова и забелязали стърчащите банкноти. Взели ги заедно с бележката и ги оставили на служители на търговския обект.

За да са сигурни, че собственикът на парите ще се намери те пуснали съобщение в социалната мрежа заедно със снимка на документа. Оказало се, че те са изтеглени от Спаска Атанасова. Тя самата научила именно от нея къде е сумата. Днес отишла на място и си получила забравените банкноти. Младата дама благодари на двете момичета и на екипа на магазина за това, което са направили чрез пост отново във Фейсбук.

"Благодаря Ви за Човечността и върнатата Вяра в Добрината на хората, мили момичета. Освен че направихте нещо изключително благородно за мен, постъпката Ви озари дните на още две семейства, за които тези пари бяха предназначени", пише тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама