"Пътя на мечтателя" ще краси Областна администрация - Русе

15:31, 13 апр 17 / Култура 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният управител на област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев получи днес дарение на пано дърворезба от русенеца Любомир Христов,  която носи името „Пътя на мечтателя“. Информацията съобщават от кабинета на губернатора. 

Авторът е разположил своя експозиция в малката изложбена зала на ул. „Борисова“ 6, където могат да бъдат разгледани изработените от него дърворезби. Самородният талант прави изложба от произведения, които са плод на неговото възприятие на заобикалящия го свят.  Любомир Христов не е възпитаник на никоя школа, и споделя че е самоук и самобитен.

В знак на признателност, Стефко Бурджиев е връчил поздравителен адрес на Любомир Христов, в който се казва: „…Обръщам се към Вас с искрено възхищение и признателност за невероятното въображение, креативност и усет да създавате творби, наситени емоционално и даряващи наслада за сетивата.

Уверен съм, че изложбата ще има своя положителен отзвук и ще е изключително преживяване за всички, които ще се докоснат до Вашия самороден талант!

В навечерието на Великденските празници, приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве, творческо вдъхновение, въображение и енергия, с които да създавате красота и хармония около себе си!“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама