Депутатите от ГЕРБ отварят приемни в Старозагорско

07:00, 02 май 17 / Политика 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Продължаваме работата си в интерес на хората, на целия Старозагорски регион. Благодарим на всички, които ни се довериха и ни подкрепиха на предсрочните парламентарни избори в края на март”, коментира Емил Христов, общински ръководител на ГЕРБ и народен представител в 44-то Народно събрание, по време на форум на общинската структура в Стара Загора. На него присъстваха и избраните за депутати от партията Борис Кърчев, Маноил Манев и Радостин Танев. Четиримата народни представители от ГЕРБ бяха категорични, че ще работят с много хъс и няма да предадат доверието на хората. Те подчертаха, че всички заедно – депутати, общински съветници и кметове ще работят и отстояват интересите на Старозагорски регион. „Ще направим и невъзможното, за да изпълним всеки поет от нас ангажимент към избирателите“, посочи Маноил Манев. 
От началото на месец май започват работа и редовните приемни на четиримата народни представители от ГЕРБ във всички 11 общини на областта.

В Стара Загора приемни дни на Радостин Танев ще има на 2, 9, 15, 29 май 2017 г., от 9.00 до 11.00 часа, на 9 май, от 10.00 до 12.00 часа граждани ще изслушва Емил Христов, а на 22 май, от 10.00 до 12.00 часа  Маноил Манев. Приемните дни ще се провеждат в офиса на партията на  бул. „Митрополит Методий Кусев” № 5.

В Казанлък Борис Кърчев ще приема граждани в офиса на ГЕРБ на 15 и 29 май, от 10.00 до 12.00 часа.

Маноил Манев ще бъде на  5 май в Гълъбово, Радостин Танев на 15 май в Раднево и на 22 май в Мъглиж, а на 23 май Емил Христов ще се среща с граждани от Чирпан.

 Текст снимка: Депутатите от ГЕРБ ще се срещат регулярно с хората от региона. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама