Днес и утре в НДК ще се проведе 8-мия конгрес на КНСБ

06:02, 02 май 17 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дигитализацията, бъдещето на труда, несправедливостта в икономиката ще бъдат основните теми на редовния 8-ми конгрес на КНСБ, който ще се проведе днес и утре в 10.00ч. в зала 1 на НДК, предаде БГНЕС.

За да отбележи тези теми и проекцията им в бъдещето, конфедерацията ще се опита да проведе първия „безхартиен“ конгрес в историята си.

За елиминиране до минимум печатните материали, на делегатите ще бъдат раздадени таблети, от които ще се гласува по основните теми и предложения за промени на конгреса.

Мотото на #Конгрес 8.0 е: "Гласът на работеща България", а основните теми в него са: предизвикателствата пред пазара на труда с дигитализацията и новите технологии, както и вижданията на КНСБ за ръста на доходите и развитието на икономиката, избор на ръководство на Конфедерацията.

Поканени са да присъстват президентът на Р България Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова, служебният министър-председател Огнян Герджиков, министри от неговия кабинет, лидерите на основните политически сили, международни гости от най-големите световни организации за защита на хората на труда, като МОТ, МКП, ЕКП и др. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама