Донатела Версаче ще грабне модна награда за 2017

16:20, 01 дек 17 / Любопитно 25 935 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

62-годишната модна дизайнерка Донатела Версаче ще приеме наградата в ежегодния конкурс “Fashion Awards”, в чест на модната къща „Версаче”, създадена през 1978г. от нейния покоен брат Джани Версаче.

Модното събитие ще се проведе на 4 декември в Royal London Албърт Хол.

Тя каза: "Наистина е чест за мен да получа наградата за модна икона на Fashion Awards 2017. В продължение на 40 години брат ми и аз направихме това, което обичаме и това е наследство, което е чест за мен да продължа.

Ние празнувахме власт, радост и, разбира се, блясък. Подкрепихме общност от хора, които споделят нашите ценности и заедно с тях създадохме истински иконични образи в света на модата".

Донатела е смаяна от успеха на марката в продължение на почти 40 години и е благодарна за подкрепата, която е получила през годините.

Тя продължи: "Наистина съм щастлива за това, как Versace се прие през десетилетията, по целия свят и през поколенията. Благодаря на индустрията за подкрепата, благодаря на моя екип за тяхната лоялност и невероятно упорита работа, благодаря на моето семейство и приятели, които ме подкрепяха повече, отколкото можеха и благодаря на гения, какъвто беше моят брат Джани. Неговият невероятен дух е във всичко, което правим и във всичко, от което се нуждаем.„

Бизнесдамата е приветствана, като "примерна жена и дизайнер", с огромно влияние в модната индустрия.

Говорейки за наградата на Донатела, Дам Натали Масенет, която е председател на Британския моден съвет, коментира: "Донатела Версаче е примерна жена и дизайнер, оформяла световната модна индустрия с визията си за Версаче. Индустрията й е продължила своето братско наследство чрез своята забележителна работа. Това, на което се възхищавам най-много в нея, е способността й да прави жените да изглеждат и да се чувстват силни. Не мога да си представя по-добър получател на тази награда.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама